Helyszínbejárás

Ma Veresegyházra látogattam el egy helyszínbejárásra, egy 2 hét múlva megrendezésre kerülő esküvő apropóján. A forgatókönyvet már hetekkel ezelőtt kidolgoztuk, de szerettük volna élőben is kipróbálni, hogy a tervezet passzol-e a helyszín kialakításához. Nem minden esetben van szükség bejárásra, de egy kétszintes étteremnél, ahol bizonyos elemek a földszinten, más elemek pedig az emeleten kerülnek megrendezésre, célszerű lehet egy közös brainstorming, amely egyben egy remek lehetőség, hogy a szolgáltatók is találkozzanak a nagy nap előtt, ahol gyorsan és hatékonyan meg tudják beszélni a legapróbb részleteket, a bonyolult és sokszor macerás email körök kihagyásával.
Veresegyházán a Katlan Tóni étteremben szívélyes és segítőkész fogadtatással vártak minket, a helyszín belső kialakítása pedig meghitt és felettébb otthonos.
English version:
Today I had the chance to travel to Veresegyháza to check a venue 2 weeks before the wedding. We had written the scenario  weeks ago but we wanted to be on the safe side if our plan works smoothly. There are many cases when a site visit is unnecessary but when the place is trickier, having 2 floors, with the dinner upstairs and the rest of the programs downstairs, it is highly recommended. This is a great opportunity to meet with the other service providers and discuss the needs and the tiniest details face to face.
The Katlan Tóni restaurant at Veresegyháza was super friendly and helpful during the planning and the design is really beautiful and lovely.