Melyik asztal kerül ki győztesen?

Kevés, de annál szórakoztatóbb játékot szoktam javasolni esküvőre, de az egyik, ami majdnem minden második esküvőn megrendezésre kerül, az nem más, mint a Kvíz. Ez egy remek megoldás a vacsora után még kényelmesen üldögélő vendégek szórakoztatására. A főszerepben a pár és megismerkedésük története, ahol minden asztal megmutathatja, mennyire jól ismeri a párt és kettejük kapcsolatát. Minden asztal egy bemelegítő kérdést kap, ahol három megadott válasz közül lehet választani. Ha mindenki kellően felvette a fonalat, jönnek a villámkérdések, ahol már megadott válaszok nélkül kell számot adni a vendégeknek tudásukról. A villámkérdésekre adott legtöbb helyes választ felmutató asztal a győztes, akit aztán akár tárgyi ajándékkal (hűtőmágnes, ital, csokoládé) vagy egy jelképes ajándékkal (közös fotó, koktél stb.) lehet jutalmazni.
Vicces és meglepő történetek a párról, egymással versengő izgatott vendégek, a végeredmény pedig egy olyan showműsor, ami elindítja az estét egy kis önfeledt szórakozással.
English version:
I tend to say that the fewer games I recommend, the more fun we get, however, one of my favorit is the quiz which we play almost at every second wedding. This is a really great fun to entertain the guests after the dinner. It is always the couple being in the spotlight where every guest can join to tell how well they know the couple and their love stroy. We start with the warm up questions at every table where the answers are given. If everyone is ready, then comes the pop quiz where the winner is the table that knows the most answers. The prize can be some material gifts (magnet, chocolate, beverage) or a team picture at the main table with the couple. Funny and entertaining stories about the newly weds, excited-competitive guests leading to a huge show which can light the fire before the party.