2023 már a küszöbön!

A 2023-ra kiküldött ajánlatok és az első találkozók után az első két szerződés már aláírásra került, így a 2023-as évre a foglalásokat hivatalosan is megnyitottam. Ha már a foglalásokról van szó, egy gondolatot megosztanék arról, hogy szerintem miért érdemes minél előbb lekötni a ceremóniamestert a nagy napra.

Az esküvői szolgáltatók kiválasztása alapból sem egyszerű dolog. Sokan vagyunk, mind azt állítjuk, hogy mi vagyunk a legjobbak, és egy weboldal vagy Facebook profil alapján nehéz kiválasztani, hogy ki legyen az, aki a nagy napon ott lesz mellettetek, és osztozik veletek életetek eddigi legszebb pillanatán. Azok számára, akik már kitűzték a dátumot, és megvan a helyszín is, a legnagyobb haszon, ha időben keresnek szolgáltatót, az nem más, mint a választás lehetősége. Van időtök és lehetőségetek meghallgatni 3-4 különböző szolgáltatót, és kiválasztani a számotokra a legjobbat. Hiszen van közöttünk viccesebb, harsányabb, visszafogottabb, de nektek azt a személyt kell megtalálni, aki a legjobban egészít ki titeket, és akire száz százalékosan rá tudjátok bízni magatokat a nagy napon. 

Persze ez nem azt jelenti, hogy az utolsó hónapokban nem lehet jó szolgáltatót találni, hiszen engem is hozott már össze a sors, szerencse, Isten (ki miben hisz) rengeteg kedves párral, akikkel pár hónappal később egy fergeteges esküvőt hoztunk össze, de aki teheti, és van rá ideje, menjen biztosra, és találja meg számára a legjobbat még időben. 

English version:

We’ ve just signed the first 2 contracts for 2023 so I officially opened the reservations for the next season. Talking about reservations I would like to share some thoughts about why it’s worth booking the service providers in time.

To find the best service provider its never an easy task. There are a lot of possible choices and all of us believe that we are the best ones. After checking our pages it’s still challanging to find out who will accompany you and who you share your time of your life with. The biggest benefit for those who  have already booked their venue is the opportunity to choose out of several ceremony masters and to find the perfect one for themselves.  There are ceremony masters who are funnier, louder,  more modest, etc. but you need to find the one who you have the strongest sympathy  with and you can trust 100 %. This does not exclude the possibility that you may not be able to find a reliabe MC within 3 months. However, you’ve got a lower likelihood to find the best service-provider if you leave it to the last minute.