Mindenre felkészülve!

Ez az a mottó, ami mindig bennem van, mikor elindulok egy esküvőre. Úgy érzem, hogy a jó hangulat fenntartása mellett a felelősségem kiterjed az egész esküvő zökkenőmentes lebonyolítására. Egyszer egy esküvői szolgáltató jegyezte meg, aki vendégként volt jelen egy általam „celebrált” esküvőn , hogy tevékenységem tartalmaz esküvőszervezői feladatköröket is, amit csak kevés ceremóniamester kísér figyelemmel. Ezzel a gondolatmenettel indultam el Luca és Ádám esküvőjére is, tele csomagtartóval, felkészülve a váratlan eseményekre. Minden terv szerint indult, gyönyörű volt a szertartás, de mikor hatalmas taps és ováció közepette a pár megtette első közös útját vendégeik sorfala között, menyasszonyunk cipőjének talpa elengedett, és kénytelenek voltunk egy gyors szünetet beiktatni. A nagy riadalom megfékezése után kértem három percet, és elvonultam a boxutcába egy gyors szervizre. Pár perc alatt sikerült a cipellőt újra üzemkész állapotba hoznom, és folytatódhatott az esküvő, mintha mi sem történt volna. Örültem, hogy tudtam segíteni és Luca még órákig használhatta az említett lábbelit, pontosan ezért alap kellék nálam a pillanatragasztó, a számos egyéb eszköz és kellék mellett, amelyeket táskám tartalmaz.

Ha nektek is szükségetek van egy olyan emberre, aki az esetlegesen fellépő problémák helyett, mindig a megoldásokat látja, vegyétek fel velem a kapcsolatot, hogy a ti esküvőtöket se árnyékolhassa be semmilyen váratlan esemény.

Visszajelzés erről az esküvőről az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid028vokm5AQpVdD5TiEuVombrNFww8TJE6n9n7FC7WpW6LqKXED1Ez3bbiAE1ZdqhLal&id=100001992103358