Együttműködés: Lengyel Zsombor

Egy nyár végi esküvőn volt szerencsém először közösen dolgozni Zsomborral. Még a készülődés korai szakaszában futottunk össze, de már akkor jól látszódtak a kettőnk között lévő dinamika első jelei. Szükség is volt rá, mivel egy nagyjából száznegyven fős esküvőről volt szó, ami mindig tartogat új kihívásokat, ezt tetézte a vártnál hűvösebb és esősebb időjárás, ami némi újratervezésre kényszerített minket. Mindezek ellenére az esküvő flottul ment, fél szavakból is jól értettük egymást, kiegészítettük egymás mondatait ( na jó, ezt talán egy kicsit erős 😀 ) de a lényeg, hogy remekül ment minden és ott lógott a levegőben a jövőbeli közös munka lehetősége.

Amit Zsombor munkásságáról tudni érdemes, hogy képeit nyugatias stílus járja át és ezt fűszerezi meg némi dokumentációs életérzéssel, így biztosítva teljesen egyedi képi világot párjai számára. Elsőként Magyarországon nála érhető el a „hibrid shooting“ ami a fotózás és videózás egyedi keveréke.

https://www.lengyelzsombor.com/videok

Mindkettőnk számára kiemelten fontos, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk párjainknak, ahol biztos szolgáltatói kezek között érezhetik magukat és ahol minden az ő boldogságuknak van alárendelve. Célunk, hogy minden menyasszony és vőlegény azonos színvonalú szolgáltatást kapjon, ezért csomagok helyett mi a teljes eszközparkunkat és szolgáltatásainkat állítjuk szerződött párjaink rendelkezésére.

Szívből ajánlom Lengyel Zsombort minden olyan házasulandó pár részére, akik szeretnék képeiket a megszokottól egy kicsit egyedibb stílusban megörökíteni, ezzel tűnve ki egy kicsit az esküvői fotók világából.

https://www.lengyelzsombor.com/