Figyelmessége minden részletre kiterjedt!

Már az első online beszélgetés során éreztük, hogy nekünk Bencére lesz szükségünk. Bence minden elképzelésünket maximálisan megvalósította, praktikus tanácsaival segített minket és rakta össze a nap menetét.
Az esküvő hetén mindenkitől megkaptuk a kérdést: „Na és izgultok már?” De nekünk a válaszunk mindig nem volt, hiszen tudtuk, hogy egy ilyen emberrel a hátunk mögött minden tökéletes lesz. Figyelmessége minden részletre kiterjedt, néha csak pislogtunk, hogyan gondolhat ennyi mindenre… 🙂 Ezáltal rendkívül személyessé és meghatóvá varázsolta az egész napot. A szülőktől való búcsúzást úgy bonyolította le, hogy folyamatosan a következő sorokat hallottuk: „Hú, ez nagyon erős kezdés volt. Már most nagyon sírtunk, mi lesz itt később?” ❤️
Profizmusa irigylésre méltó, minden helyzetre azonnal reagál és megoldja azokat. (A lakodalom során férjem elvágta az ujját, amiből nagyon folyt a vér…mi hirtelen azt sem tudtuk mi történik, már csak azt vettük észre, hogy Bence ellátta a sebet és bekötötte azt.)
 
Nagyon hálásak vagyunk Neked mi is és a családunk is, nélküled ez a nap nem lett volna ilyen tökéletes. Kívánjuk Neked, hogy még sok-sok pár napját varázsold ilyen csodássá, mint ahogy azt nekünk is tetted. Köszönjük. ❤
Bízunk benne, lesz még alkalmunk találkozni és részt venni vendégként olyan esküvőn, ahol te leszel a ceremóniamester. 🙂 Egy biztos, mi mindenkinek ajánlunk Téged!